Tuesday, February 3, 2009

February dh datang ker????

sedar xsedar bulan feb dh dtg rupanya..lama btol aku x update aku punya blog ni..nmpak sgt aku terlalu bz smpi xsempat nk update blog..hehhehe...past is past...xper..aku akan mulakan semula berblog start bulan ni..I hope so..

actually pas cuti pnjang ni rasa mls nk start keje balik..cuti 3hari lepas pun sbb hari wilayah jatuh hr ahad...so isnin pun cuti lgik..otak ni mcm lembab jer sbb byk sgt cuti..pg td nk bgun tido punyala mls..mcm nk teruskan tido jer..maklumla mlm td hujan selebatnya...membuatkan aku terus lena diulit mimpi di atas katil yg empuk..hehehehe....

psl cuti 3 hari xde per pun aku buat..kemas umah, cuci baju, cuci kereta n repair motor..pahtu ada la g mkn2 n tgk movie...3 hari berturut2 tgk wayang..hehhehe...tgk cite inkheart, underworld and Ong Bak2..perrghhh mmg best citer ni sume..g tgk kt alamanda jer..dgn member2...

tpi cuti aku kali ni agak bosan..ntahla..aku pun xtau..nk balik kg pun sbb cuti 3hari mcm xberbaloi jer..tp yg aku rasa best sgt sbb dpt restkn kepala otak aku yg sblm ni bz bekerja n berfikir....hr ni ada keje gak tp agak lembab pergerakan aku nk mulakan keje..biasalah cuti lama kan..hehhehe..bos pun masok lewat..lg la malas...

aku xsempat nk snap gambar per2 ms cuti ni..so...jez nukilan aku jer ni..hehehhe..k la lain kali aku upadate lg ek..selamat bekerja n belajar rerajin ek..

6 comments:

+ mika + said...

maner awk ilang? lama sgt x update...sy kt kl skrg neh wak...hik~hik

shyfull-zal said...

yer ker mika kt Kl?keje kt KL ker?selamat dtg menjadi warga KL...actually menghilangkan diri sbb bz keje la mika...but sy dh kembali...huhuhuhu

+ mika + said...

hurm...but this is my last option...ikut hati xmo keje cni wak...homesick giler2 dh neh...huk~huk

phikool thong said...

hha..ske curi tulng ae
lalala

repot kt boss

alhaqimi said...

haha...akhirnya update gak...

shyfull-zal said...

to phikool thong:

mana ada curi tulang la..xelok tu..keje tetap keje...mcm biasa..

to haqimi;

dh lama xupdate, so atas permintaan ramai update la wlpn bz...hehehheeh